Prenova za MG HS

Največji SUV je doživel temeljito prenovo in je z več opreme na voljo že od 24.900 evrov

Prepoznali ga boste po novih LED žarometih z dvojno funkcijo, za vpadljivejši videz skrbita tudi nova prednja maska in odbijač. V koraku z modni trendi so na zadku nove luči, prav tako v LED tehnologiji, prenovljene so zaključki izpuha, nova so dvobarvna 18-palčna platišča.

Ne glede na izbran paket opreme, HS žene 1,5-litrski prisilno polnjen bencinski motor z močjo 119 kW (162 KM), ki v opremi Standard moč na kolesa prenaša preko šeststopenjskega ročnega menjalnika, pri opremah Comfort in Luxury pa je ob njem za doplačilo 2000 evrov na voljo tudi samodejni menjalnik.

V notranjosti je ostal osrednji zaslon velikosti 10,1 palca, a odslej z nadgrajeno programsko opremo, kar pomeni več odzivnosti in intuitivnosti. Že na spisku osnovne opreme Standard so integrirani smerokazi v stranskih ogledalih, ne manjka ročna klimatska naprava, kamera za vzvratno vožnjo ter številni varnostni sistemi. MG HS z opremo Luxury ponuja tudi ambientalno osvetlitev kabine, dvopodročno klimatsko napravo, električno pomično panoramsko streho, električno nastavljiva prednja športna sedeža v kombinaciji usnja in alkantare, nadgrajen audio sistem in električno odpiranje prtljažnika. Za tako opremljenega HS-a je potrebno odšteti 30.900 evrov.